dissabte, 12 d’abril del 2008

Quin talent!

Hola a tothom!!! L'altre dia, estava mirant el concurs de televisió que s'anomena "Tienes Talento" i em vaig quedar bocabadada quan vaig veure a un nen amb solament 10 anys que tocava el violí d'una forma extraoridnària!! Quin art que té! Ho podeu comprovar vosaltres mateixos!
No té res a veure amb les bandes de música, però ja que és un blog musical, crec que val la pena veure!!
Fins aviat!!

4 comentaris:

tina ha dit...

Ostres!! què fort! i només té 10 anyets. Tot i que no tingui res a veure amb les bandes, és informació que trobo interessant i que és agradable de veure. Quina passada, si aquest nen segueix treballant i tocant així serà un gran violinista.

esther ha dit...

Doncs si Tina, tens tota la raó! És un goig escoltar com toca aquest nen!!!!M'alegro que t'hagi agradat!!!
Gràcies per haver visitat el nostre blog!!!!

marta_reolid ha dit...

Talent i esforç!!
Aquest nen es un crac però també s'ho ha currat molt per ser-ho. Sacrifica les hores d'escola i compartir bons moments jugant per tocar el violí. Des de petit la seva mare li ha donat classes tant de violí com de llengues, matemàtiques, ciències...Es un super crac i un super violinista però el seu esforç i dedicació li costa.
No envejo gens la seva infancia però si la seva constància, dedicació, treball i arts en l'instrument, perquè segurament que d'aquest nen en sentirem a parlar!!
Molt interessant ESther!

esther ha dit...

Doncs si!! És un virtuós de la música aquest nen, i com dius tu, de ben segur que ha posat moltes hores per a extreu-re'n aquests fruits!!!
M'alegro que t'hagi agradat!!
Un beset guapa!