diumenge, 27 d’abril del 2008

la fi de l'agrupació musical mestral

Per tots aquells que coneixieu l'Agrupació Musical Mestral de l'Ametlla de Mar,

L'Agrupació Musical Mestral era més que un simple conjunt de músics que interpretaven peces i feien concerts. Era una família per a tots els seus membres. Cada setmana esperaves que arribés el divendres per a veure als teus amics, tocar les peces junts, preparar repertori per a les actuacions, fer el descans on treiem els millors somriures, anar a prendre alguna cosa després de l'assaig....compartíem aventures, viatges, emocions, i érem l'esperit musical del poble, la il·lusió de qualsevol nen que anava a classes de música.
Ara, quines esperances tindran aquests nens, alumnes de l'escola de música municipal de l'ametlla, si no tenen una "meta" on arribar?
LA meva il·lusió era que la meva germana petita entrés algun dia a la meva segona família, l'Agrupació Musical Mestral... i això ja no ho podrà fer mai.

Creieu que per qualsevol motiu o altre, una agrupació/banda musical ha de deixar d'existir per culpa de l'avaricia de la gent?
Creieu que els somnis, esperances, alegries, amistats, s'han de trencar un dia per l'altre?

Nois, noies, ja no som l'agrupació musical mestral, però el sentit de família, les nostres amistats, per molt que algú ho desitgi MAI es trencaran.

per sempre, agrupació musical mestral