dilluns, 21 d’abril del 2008

formar part d'una banda de música

Bé, com ja sabeu molts de vosaltres, totes tres formem part d'una banda de música o conjunt instrumental. A partir de la nostra experiència us podem afirmar, que pertànyer a un grup musical és més que fer música! Serveix per a fer noves amistats, compartir experiències, fer concerts, viatjar...
Molts cops poden sorgir problemes dins de l'agrupació, ja que és molta gent la que conviu musicalment parlant, però l'esperit musical, i l'amistat amb els teus companys fa que perduri el sentiment i la il·lusió de formar part d'aquest grup d'amics-músics!!
No deixeu mai de fer música, amics meus, ja que com tots sabeu, és un llenguatge universal i allà on anem ens permet expressar les nostres idees, les nostres emocions!!

3 comentaris:

marta_reolid ha dit...

Molt certes aquestes paraules!
Abans anava a un conjunt instrumental i gràcies a ell he visitat molts llocs on anar a tocar. En tots aquets llocs hem disfrutat molt perquè hem estat gent amb un mateix interès i una sensibilitat músical molt intensa. Es per això que mai oblidaré aquesta gent ni les estones que hem conviscut junts. De la mateixa manera que tampoc oblidaré els instant amb vosaltres que sou meravelloses!!

esther ha dit...

Gràcies Marteta!!! És veritat tot això que dius!!! Tan de la banda com de totes nosaltres!!! Tu també ets genial!!
Una abraçada guapa!!

jordina ha dit...

hola marta, sento contestar-te tard...Aquest comentari el vaig posar perquè molts cops no som conscients del què comporta formar part d'un conjunt instrumental. Assajos, vitages, trobades, estudiar partitures...Però el resultat fa que tots els esforços es veigin reflectits amb la música.
moltes gràcies per participar al nostre blog.